Jackson čelí dalšímu obvinění ze zneužívání dětí

Velká porota v Kalifornii obvinila amerického zpěváka Michaela Jacksona ze zneužívání dětí. V tomto případě se jedná o chlapce, který měl být obtěžován, když mu bylo 12 let. Obhájci Michaela Jacksona nadále tvrdí, že je jejich klient nevinen, a vyzývají veřejnost, aby ctila presumpci neviny. Porota si myslí, že má dostatek důkazů ke vznesení obžaloby.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Jackson

Michael Jackson

Podrobnosti čerstvého obvinění na veřejnost zatím nepronikly, ale porota vyslechla více než 10 svědků včetně postiženého chlapce a jeho rodičů. Pětačtyřicetiletý zpěvák se cítí nevinen, obvinění se oficiálně dozví od soudu na konci měsíce. Stíhán je zatím na svobodě, když na konci loňského roku zaplatil třímilionovou kauci.

Michael Jackson se podle svých právních zástupců těší na den, kdy stane před soudem a prokáže se jeho nevinna. Svým fanouškům vzkázal, že jim děkuje za přízeň v této těžké době.

Policie v Los Angeles zatím šetří další podezřelé styky Michaela Jacksona s nezletilými chlapci.

Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme