Podezřelý z dvojnásobné vraždy se oběsil

Po dvoudenním pátrání objevili policisté dnes ráno tělo 35letého Petra Šrámka ze Zbraslavi na Brněnsku. Byl podezřelý z úterní vraždy své družky a jejich pětiměsíční dcery. Muže našla policie oběšeného v lesním porostu u obce Zálesná Zhoř, a to nedaleko místa činu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

rakev

rakev | Foto: Pohřební ústav hl.m.Prahy

Šrámek se v minulosti léčil na psychiatrii, což mohlo ovlivnit jeho jednání stejně jako fakt, že ho družka zřejmě chtěla opustit. Kriminalisté ale zatím jednoznačně nevyloučili, že vraždit mohl i někdo jiný, uvedla jihomoravská policejní mluvčí Soňa Woffová.

"Stoprocentně samozřejmě zatím nemůžeme říci, že právě on je pachatelem tohoto trestného činu. Je to vysoce pravděpodobné a je to součástí vyšetřování policie. Pátrání nekončí úmrtím podezřelé osoby, bude pokračovat dál, tak, jako by tato osoba žila, s tím, že nebudeme mít pouze její výslech. Ostatní epertizy a výslech běží dál, musíme spis nějakým způsobem uzavřít," poznamenala Woffová.

Milan Kopp, Ivan Holas Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme