Cestovní kancelář Travel Studio zkrachovala

V Česku zkrachovala během letošního roku druhá cestovní kancelář. Ukončení činnosti dnes oznámila pražská společnost Travel Studio International, která se zaměřuje hlavně na cesty do Turecka. O klienty, kteří byli v době vyhlášení krachu v cizině, se musela postarat pojišťovna Generali.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Písečná pláž

Písečná pláž | Foto: Jan Drnek

V Ankaře kvůli krachu cestovky zůstalo 12 turistů. Jak Radiožurnálu potvrdila Renata Werliková z marketingu Generali, pojišťovna jim už zajistila návrat do Česka.

"Dalších 30 lidí mělo dnes odletět na svou dovolenou do zahraničí, bohužel se už tak nestane. Samozřejmě pojišťovna jim uhradí náklady spojené s tímto zájezdem v plné výši," doplnila Werliková.

Travel Studio International sídlí podle své internetové stránky v Praze 2. Kancelář organizovala zájezdy pouze do Turecka. "Dneska ráno jsem ohlásil úpadek cestovní kanceláře na pojišťovnu Generali," řekl Radiožurnálu jednatel společnosti.

Pády se letos cestovním kancelářím zatím vyhýbají. Letos jedinou zkrachovalou kanceláří byla v červenci Connexion Voyages. Společnost byla pojištěna u České pojišťovny, která odškodnila asi sto klientů.

Veronika Malá, Martin Hromádka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme