Policie varovala před pedofilem na pražském Proseku

Pražská policie varovala před pedofilem, který řádí na pražském Proseku. Od října 2006 pohlavně zneužil či znásilnil minimálně čtyři nezletilé dívky či chlapce, uvedla policie na svých webových stránkách.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

podobizna hledaného pedofila

podobizna hledaného pedofila | Zdroj: ČTK

"Za oběti uvedených trestných činů si pachatel vždy vytipoval osoby nezletilé, kdy nedělal rozdíly, zda se jedná o dívku či chlapce," uvedla policie.

Ve dvou případech šlo podle policie o pohlavní zneužívání, jednou o pokus o znásilnění a jednou o trestný čin znásilnění.

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po muži ve věku 35 až 40 let. Je 170 až 180 centimetrů vysoký, má tmavé vlasy, modré oči.

Bývá oblečený do modré monterkové kombinézy prošívané s černými trojúhelníky, na hlavě nosí kšiltovku tmavé barvy, pravděpodobně hnědou, chodí v teniskách. Někdy mívá přes monterkovou kombinézu, která je mírně zašpiněná, i světlou mikinu bez kapuce.

Jakékoliv informace o hledaném mohou lidé sdělit policii na telefonní čísla 974 826 470, 974 826 539, 731 553 156 nebo na linku tísňového volání 158.

Renáta Prátová, Martin Hromádka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme