Z výstaviště v Gdaňsku zmizely diamanty za 1,5 milionu dolarů

Podle policie loupež provedli velmi dobře připravení profesionálové. Na mezinárodním výstavišti v Gdaňsku začínají světové trhy jantaru, bižutérie a šperků Amberiff. Jak se ukazuje, tato významná kontraktační výstava je známá nejen v odborných kruzích.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Diamantové šperky

Diamantové šperky

Když belgičtí klenotníci přišli ráno k sejfu, zjistili, že je prázdný. Večer do něj uložili šperky za milion a půl dolarů. "Zajišťujeme stopy, vyslýcháme svědky a zjišťujeme všechny okolnosti tohoto zločinu. Prověřujeme každou informaci," uvedla mluvčí gdaňské policie Dominika Przybylská.

Polští kriminalisté se určitě spojí také se svými belgickými kolegy. Minulé pondělí totiž z banky v Antverpách zmizely šperky za 27 milionů dolarů a je možné, že krádež v Gdańsku s tím přímo souvisí.

Milan Kopp, Martin Dorazín Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme