Pražský okruh u Slivence zablokovala srážka pěti kamionů

Hromadná nehoda zablokovala krátce před desátou hodinou Pražský okruh. U sjezdu na Ořech se srazilo pět kamionů. Kolona stojících aut se táhla od Slivence až k Třebonicím. Silnici se podařilo zprůjezdnit až po dvou hodinách.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

nehoda kamionů na Pražském okruhu

nehoda kamionů na Pražském okruhu | Zdroj: ČTK

Nehoda se stala krátce po půl desáté ve směru od Plzně k Barrandovskému mostu. Podle hasičů zřejmě jeden z kamionů včas nedobrzdil a narazil do kolony před sebou.

"Museli jsme pomocí vyprošťovacího zařízení z jednoho nákladního vozidla vyprostit řidiče, předali jsme ho záchranné službě. Místo nehody jsme zajistili proti požáru a případ jsme předali dopravní policii," popsal zásah vyšetřovatel pražských hasičů Martin Kavka. Ostatní řidiči podle něj vyvázli bez zranění.

Za nehodou se na frekventovaném hlavním tahu rychle vytvořila několikakilometrová kolona, která sahala až k dálnici D5. Policie odkláněla dopravu přes Ořech. Po půl dvanácté se záchranářům podařilo zprovoznit levý pruh, přesto se fronty vozidel rozjíždí jen velmi pomalu.

Aktuální informace o dopravní situaci můžete zjišťovat na webu Zelené vlny anebo ze svých mobilních telefonů na wap.rozhlas.cz.

Petr Medek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme