Policie pátrá po vykradačích kanceláře poslance Wolfa

Ostravští policisté už vyslechli první svědky a odebrali stopy v případu vykradené kanceláře poslance Petra Wolfa. Zloději vypáčili dveře a odnesli si přenosný počítač. Politik před časem vystoupil z ČSSD kvůli údajně špatné atmosféře. Prohlásil, že ho předseda strany vydíral kvůli prezidentské volbě.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Policejní uzávěra

Policejní uzávěra | Foto: Jan Rosenauer, Miroslav Panuška

Dosavadní policejní šetření souvislosti s politikou neprokazuje. Poslancova žena Hana Wolfová s tím ale nesouhlasí: "Já osobně si myslím, že šli po papírech. A proč ukradli notebook? A pánové, co tam byli a viděl je majitel domu, to prý nebyli žádní klasičtí zloději, ale v oblecích, velice sebevědomí. Jeden z nich seděl v sedačce a říkal, že čeká na manžela. Není mi z toho dobře."

Také samotný poslanec, který je nyní v zahraničí si také myslí, že zločin s politikou souvisí: "Poslanecké kanceláře že by se vykrádaly k vůli nějakým cennostem, to se mi nezdá, nikdy jsem o tom neslyšel. Jako laik bych si dovolil vyloučit, že by šli po penězích nebo cennostech. V notebooku jsem měl stažené ty výhružné SMS a naskenované výhružné dopisy." Wolf V rozhovoru pro Radiožurnál také naznačil, že se určitým způsobem pro podobný případ pojistil. Rozhovor si můžete poslechnout dole.

Přehrát

00:00 / 00:00

Kauza vykradené poslanecké kanceláře v Ozvěnách dne Radiožurnálu

V červnu kvůli údajným nedemokratickým praktikám Petr Wolf opustil poslanecký klub ČSSD a později odešel i ze strany.

Milan Kopp, Andrea Brtníková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme