Záchranáři našli v řece tělo pohřešovaného chlapce

Záchranáři našli krátce po poledni tělo pohřešovaného chlapce z Otic u Opavy. Dvacetiměsíční dítě se v úterý ztratilo z neoplocené zahrady rodinného domu, která leží na břehu rozvodněného potoku Hvozdnice. Tělo leželo v řece Moravice asi pět kilometrů od Otic.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

pátrání po pohřešováném dítěti

pátrání po pohřešováném dítěti | Zdroj: ČTK

"Policejní a vojenští potápěči, kteří byli v korytě řeky Moravice, nalezli zhruba 150 metrů od splavu tělíčko dítěte," potvrdil Radiožurnálu opavský policejní mluvčí René Černohorský.

"Případ si převzal komisař Služby kriminální policie a vyšetřování opavského okresu, který v současné době provádí nezbytné prvotní procesní úkony, mezi které patřila identifikace nalezeného tělíčka. Celá věc se bude nadále prošetřovat a budou se zjišťovat všechny důležité informace pro řádné objasnění všech okolností," dodal mluvčí.

Dítě společně s jednačtyřicetiletým otcem trávilo úterní odpoledne a večer u stodoly, kde otec pracoval. Přibližně kolem 19:00 muž zjistil, že dítě zmizelo. Od úterý po něm pátrali policisté, hasiči, potápěči, speciálně vycvičení psovodi i dobrovolníci. K dispozici byl i vrtulník s termovizí.

Michal Schoffer Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme