Českem se při tajném závodě prohnaly desítky luxusních vozů

Na českých silnicích dnes způsobili rozruch účastníci tajného závodu. Údajně až padesát automobilů projelo republikou od západu na východ.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

závod luxusních vozů

závod luxusních vozů | Zdroj: ČTK

Závod, při kterém se skupina aut vydala na utajenou trasu, dnes vyděsil mnoho řidičů. Během celého odpoledne volali do našeho vysílání. Podle informací jihlavské policie jedou závodníci směrem na Brno a pak dál na Slovensko.

Policejní mluvčí Jaroslava Slavíková potvrdila, že hlídky monitorovaly několik vozidel u Pávova. "V 16 hodin tímto místem projelo 13 vozidel; vozidla dodržela stanovenou rychlost kromě dvou. Jedno vozidlo projelo rychlostí 136 kilometrů v hodině a jedno rychlostí 171 kilometrů v hodině."

Vozidla, u kterých zaznamenala jihlavská policie překročení rychlosti, měla pražskou poznávací značku. Dálniční policisté ze stanoviště Velký Beranov zastavili několik vozidel na D1 mezi Jihlavou a Brnem.

Za překročení rychlosti, způsob jízdy a jiné přestupky dostali řidiči blokové pokuty. K žádné dopravní nehodě ani komplikacím v dopravě, které by souvisely s tajným závodem, zatím nedošlo.

Jan Herget Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme