Dušičkový víkend si vyžádal nejméně 11 obětí dopravních nehod

Máme za sebou tragický víkend - během Dušiček zemřelo na našich silnicích nejméně 11 osob. Většinou šlo o mladé lidi. Už v sobotua na svátek Všech svatých zemřelo na silnicích pět osob. V neděli, v den Památky zesnulých, podle posledních informací zahynulo při dopravních nehodách dalších šest lidí.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Havarované auto

Havarované auto | Foto: Fotobanka stock.xchng

Smutnou sérii odstartovala havárie vozu na Příbransku - nepřežil ji osmnáctiletý řidič, který měl řidičský průkaz pouhýe měsíc. Jeho tři spolujezdci byli zraněni, z toho jeden těžce. V neděli po poledni v kopcovitém úseku u Buchlovic na Uherskohradišťsku se s osobním autem střetli dva motocyklisté. Třicetiletý jezdec i jeho čtyřiadvacetiletá patnerka zahynuli.

Tragicky dopadl v neděli časně ráno čelní střet dvou osobních automobilů u obce Mláka na Jindřichohradecku na hlavním tahu z Jindřichova Hradce do Třeboně. Nepřežili dva lidé, další člověk byl těžce zraněn. K nehodě došlo v půl čtvrté ráno, kdy na přehledném úseku silnice z dosud nezjištěných příčin vjel čtyřicetiletý řidič Fordu Focus do protisměru a srazil se s druhým Fordem Mondeo.

Sedmadvacetiletý řidič Mondea zemřel na místě nehody a jeho pětadvacetiletá spolujezdkyně podlehla následkům zranění v nemocnici. Řidič, který nehodu pravděpodobně zavinil, leží s těžkým zraněním v jindřichohradecké nemocnici.

Aktuální informace o dopravní situaci můžete zjišťovat na webu Zelené vlny anebo ze svých mobilních telefonů na wap.rozhlas.cz.

Mirka Nezvalová, Katarína Brezovská, Miroslav Panuška Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme