Policisté odhalili na diskotéce 40 podnapilých mladistvých

Na pět desítek policistů obsadilo po půlnoci jednu z diskoték ve Dvoře Králové nad Labem. Akce měla za cíl odhalit podávání alkoholu mladistvým. Nikdo ale nečekal, že bude podnapilých dětí tolik. Během hodiny vyvedli z budovy kolem 40 mladistvých pod vlivem alkoholu. U jednoho patnáctiletého mladíka dokonce naměřili víc než 3,8 promile alkoholu v dechu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sklenky s alkoholem

Sklenky s alkoholem | Foto: Jan Rosenauer

Jak řekl mluvčí trutnovské policie Jiří Prouza, byla to jedna z největších akcí tohoto druhu v regionu. "My jsme měli tento podnik vytipován, záměrně jsme udělali tuto obrovskou akci, a proto také byl nasazen maximální počet policistů. Samozřejmě i nás překvapilo to, že máme za jednu hodinu čtyři desítky osob mladších 18 let, které nadýchaly alkohol."

Podle policejního mluvčího teď problémy zřejmě čekají i zaměstnance diskotéky. "Došlo zde k podezření ze spáchání trestného činu podávání alkoholických nápojů mládeži. Samozřejmě policie podnikne kroky takového rázu, abychom eliminovali maximálním způsobem to, aby k obdobným věcem docházelo i nadále."

Marika Táborská, Martin Pařízek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme