Tlustý v Radiožurnálu: Informací z Krakatice se nebojím

Poslanec za ODS Vlastimil Tlustý by zbavil mlčenlivosti bývalého detektiva Karla Tichého, který se zabýval spisem Krakatice. Řekl to ve 20 minutách Radiožurnálu. Policista požádal ministra vnitra Ivana Langera (ODS) o to, aby mohl ke spisu mluvit, a bránit se tak nařčením, že stojí za úniky ze spisu. Ministr ale jeho žádosti nevyhověl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vlastimil Tlustý

Vlastimil Tlustý | Foto: Štěpán Kotrba

Jména Langer i Tlustý právě ve spisu figurují, Tlustý se ale informací z něho podle svých slov nebojí.

"Protože se ničeho nebojím a protože si myslím, že lidé mají na stůl dostat všechny informace, a ne účelový výběr. Protože ten účelový výběr někdo pořídil proto, aby někoho poškodil a někomu pomohl. Já vím, že jsem nic špatného neudělal, já chci, aby si všichni mohli prohlédnout všechny podklady a aby všichni viděli to, co vám říkám. Co si o mně vyprávějí jiní, je jejich věc, já garantuji svoje konání a já jsem neudělal nic špatného," řekl Tlustý ve vysílání Radiožurnálu.

Přehrát

00:00 / 00:00

V. Tlustý o spisu Krakatice

Spis Krakatice podrobně mapoval aktivity zavražděného kontroverzního podnikatele Františka Mrázka. Části spisu se dostaly do médií.

Celý rozhovor moderátorky Heleny Šulcové s Vlastimilem Tlustým si můžete poslechnout v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Helena Šulcová, Marika Táborská, Lucie Toraková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme