I. Fuksa: Privatizace ČSA by měla pokračovat i v případě demise

V privatizaci Českých aerolinií by se mělo pokračovat i po případné demisi vlády. Ve Dvaceti minutách Radiožurnálu to řekl náměstek ministra financí Ivan Fuksa. Připomněl, že rozhodnutí o prodeji nezáleží na parlamentu, ale na případném dočasně vládnoucím subjektu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Let nad mraky

Let nad mraky | Foto: Jan Rosenauer

"Jednoznačně v privatizaci ČSA by vláda pokračovat měla - a pokud by hypoteticky nastala tato situace a vládu by tvořili ekonomičtí odborníci, tak věřím tomu, že by jednoznačně podpořili, aby se v privatizaci ČSA pokračovalo. Nicméně nevěřím, že ta situace nastane," uvedl Fuksa.

Prodej státního podílu v Českých aeroliniích by měl přinést čtyři až pět miliard korun. Zájem o něj dnes projevily čtyři firmy.

Dvacet minut Radiožurnálu
Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu. Připomínky a náměty k pořadu posílejte na adresu 20minut@rozhlas.cz. Záznam pořadu najdete v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Martin Veselovský, Monika Rybáková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme