Uhrin pro Radiožurnál: Zvažoval bych povolat do reprezentace Řepku

Fotbalový obránce Tomáš Řepka by se mohl objevit v reprezentaci. V pořadu Dvacet minut Radiožurnálu to připustil trenér Dušan Uhrin starší, který by měl být pověřen řízením reprezentace pro utkání s Maltou. Připustil také, že do reprezentace by se mohla vrátit i šestice fotbalistů, kteří byli Českomoravským fotbalovým svazem po utkání se Slovenskem z národního týmu vyloučeni.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalový míč

Fotbalový míč | Foto: Stock Exchange Diane Groves

Tomáš Řepka je podle trenéra Dušana Uhrina velkým přínosem pro Spartu. Na otázku moderátorky Heleny Šulcové, zda by byl takovým přínosem i pro reprezentaci, odpověděl: "Samozřejmě má určité problémy, ale já si myslím, že jeho výkon převládá nad těmi problémy. Já bych zvažoval jeho pozvání do reprezentace. Nemůžu říct - teď okamžitě si vezmu Tomáše, ale zvažoval bych to."

Dušan Uhrin připustil také možnost, že by se do národního týmu mohli vrátit hráči, kteří byli za flám po utkání se Slovenskem potrestáni Českomoravským fotbalovým svazem vyloučením z reprezentačního týmu:

"Já bych s nimi v první řadě promluvil. Samozřejmě, Ujfaluši se vzdal reprezentace, s ním asi těžko, ale hlavně s těmi mladými hráči. Ti si musí uvědomit, proč se dostali k těm klubům. Bylo to na základě reprezentace. Domnívám se, že hráči si v poslední době neváží reprezentace tolik, jako tomu bylo za našich časů."

Na dotaz moderátorky Heleny Šulcové, zda se umí představit, že by se potrestaní hříšníci do reprezentace vrátili, odpověděl: "Já si to umím představit, ano. V první řadě bych ale potřeboval vědět jak to bylo, jak to vůbec proběhlo. Po tom rozhovoru bych zvážil jejich návrat do reprezentace," uvedl v 20 minutách Radiožurnálu Dušan Uhrin starší.

Dvacet minut Radiožurnálu
Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu. Připomínky a náměty k pořadu posílejte na adresu 20minut@rozhlas.cz. Záznam pořadu najdete v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Helena Šulcová, Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme