I. Řápková: Setrvání M. Kocába ve vládě je výsměch

Chomutovská primátorka Ivana Řápková nesouhlasí s tím, že Michael Kocáb zůstal ve funkci ministra pro lidská práva a menšiny i v nové vládě Jana Fischera. Návrhy jeho resortu na řešení otázky menšin pokládá za neúčinné. Primátorka Řápková to řekla v pořadu Dvacet minut Radiožurnálu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ivana Řápková

Ivana Řápková | Foto: www.chomutov-mesto.cz

"Já si myslím, že to je výsměch všem slušným lidem, protože to byl - nebo je -dlouhodobě nejhůře hodnocený ministr. Po jeho prohlášení už se dá pochopit, proč na ministerstvu zůstal. Protože na toto ministerstvo by mělo přijít zhruba pět miliard na řešení menšin. To opět bude živná půda pro ministerstvo a najaté neziskové organizace," poznamenala primátorka.

Dvacet minut Radiožurnálu
Rozhovor s hlavním aktérem významné události uplynulých hodin vysílá Radiožurnál od pondělí do pátku od 17.30 (před večerními Ozvěnami dne) a v repríze po Stalo se dnes ve 21.30 hodin. Helena Šulcová a Martin Veselovský si zvou osobnosti politiky, ale i vědy, kultury či sportu. Připomínky a náměty k pořadu posílejte na adresu 20minut@rozhlas.cz. Záznam pořadu najdete v RÁDIU NA PŘÁNÍ.

Radek Pavlovič Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme