Antonio Banderas v Karlových Varech představil svůj nový film

Hollywoodská herecká hvězda - Antonio Banderas - přijel dnes do Karlových Varů. Převezme tam cenu prezidenta Mezinárodního filmového festivalu. Banderas dnes také představil v Karlových Varech na Mezinárodním filmovém festivalu svůj snímek Letní déšť, s nímž získal na Berlinale 2007 cenu Europa Cinemas Label.Stylově - v letním dešti - přijel večer i k červenému koberci před hotelem Thermal.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonio Banderas svými podpisy nešetřil

Antonio Banderas svými podpisy nešetřil

Před večerní projekcí filmu Banderas řekl, že snímek byl jeho pokusem vymanit se z prostředí v USA i snaha o návrat ke kořenům ve španělské Málaze, odkud pochází. Pokud ale ještě bude režírovat, asi by si už prý vybral komerčnější žánr.Recenze na film jsou protichůdné, ale Banderasovi to nevadí, protože film považuje za experimentální.

Herec, který začínal ve filmech renomovaného španělského režiséra Pedra Almódovara, dorazil nakonec bez své manželky, americké herečky Mellanie Griffithové."Moje žena je také matka a naše malá dcera Stella jede na tábor. Někdo musel zůstat doma a vypravit ji. Mrzí mě to, protože vím, jak je Česká republika krásná. Strávil jsem tu sedm měsíců při natáčení televizního seriálu v roce 1992," omlouval nepřítomnost své manželky Banderas.

Banderas, který na festivalu převezme Cenu prezidenta MFF, se také vyznal ze svojí lásce k Praze. V roce 1992, kdy jeho herecká hvězda vycházela, v české metropoli strávil sedm měsíců. Sice to znamenalo skoro 14 hodin práce denně, ale alespoň v neděli si našel čas na cesty po městě. "Z té doby si dobře pamatuji Karlův most, Malou Stranu a samozřejmě Pražský hrad," vzpomínal Banderas.

Přečtěte si také:
John Malkovich diskutoval s diváky na filmovém festivalu v Karlových Varech
Do Karlových Varů dorazil John Malkovich
Na MFF v Karlových Varech se naplno rozbíhají filmové projekce
Druhý český film dnes zasáhne do hlavní soutěže na MFF v Karlových Varech
Na MFF v Karlových Varech budou filmaři jednat s politiky
MFF Karlovy Vary představí šestnáct světových premiér

Vladimír Kroc, Eva Rajlichová, Alena Adámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme