Michael Schumacher nevyloučil svůj comeback

Ve Formuli 1 se možná schyluje k jednomu z největších sportovních comebacků všech dob. Sedminásobný světový šampión Michael Schumacher totiž nevyloučil, že by místo Brazilce Massy mohl usednout do kokpitu Ferrari. Brazilského pilota o víkendu v Maďarsku vážně zranila ocelová pružina.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FI Ferrari

FI Ferrari | Foto: Jan Říha

Je evidentní, že se jedna z největších postav automobilového sportu všech dob návratem do Formule 1 vážně zaobírá. Schumacherova mluvčí Sabine Kehmová vzkázala, že jde ale převedším o rozhodnutí stáje Ferrari.

Šéf značky z Maranella Luca di Montezemolo prohlásil, že ve hře je několik jmen. Známá postava kolotoče F1 Niki Lauda si myslí, že ze všech variant představuje Schumacher tu jasně nejlepší.

Podle Laudy by v případě comebacku německého pilota stoupl zájem o Formuli 1 o 20 procent.

Schumacherův dlouholetý manažer Willi Weber se ale nechal slyšet, že "je jedno, kdo se v příštím závodě ve Valencii do rudého vozu posadí, ale Michael to nebude." Schumacher seděl ve voze Ferrari naposledy při testech v dubnu 2008.

Přečtěte si také:
Němci příliš nechápou, proč Schumacher nedostane vyznamenání
Schumacher se rozloučil s formulí 1
Schumacher se stal posedmé v kariéře mistrem světa

Milan Kopp, Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme