Jedna Češka se zranila při nehodě autobusu na východním Slovensku

Tři ženy, z toho jedna Češka se zranily při nehodě českého autobusu. Ten patřil společnosti Orlan a směřoval do ukrajinského Lvova.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

nehoda autobusu (ilustrační foto)

nehoda autobusu (ilustrační foto) | Foto: Hasičský záchr. sbor Zlínského kr.

Vedoucí sestra oddělení traumatologie v nemocnici v Michalovcích Českému rozhlas řekla, že zraněnou Češku po ambulantním ošetření propustili.

Další dvě zraněné ženy nejsou české národnosti. Jednu propustili se zlomeným žebrem do domácí péče, druhá zůstává v michalovské nemocnici se zlomenou stehenní kostí.

Operační důstojník hasičů Českému rozhlasu řekl, že autobus značky Man sjel kolem osmé hodiny ranní z cesty a převrátil se na bok do příkopu. Společnost Orlan pro iDNES uvedla, že už zajistila náhradní přepravu.

Test alkoholu u 37letého řidiče byl negativní. Silnice je v tomto úseku rovná a přehledná, podle policie ale řidič nezvládl jízdu. V okamžiku nehody už měla posádka za sebou dvacet hodin cesty.

Během jednoho měsíce jde už o druhou nehodu českého autobusu na východním Slovensku při cestě na Ukrajinu. Tenkrát však došlo ke srážce autobusu s osobním autem. Čtyřčlenná posádka vozu nehodu nepřežila.

Přečtěte si také:
Na východním Slovensku havaroval český autobus
Čtyři lidé zemřeli při srážce osobního vozu a českého autobusu na Slovensku
V rakouském Štýrsku havaroval český autobus se Slováky

Ľubomír Smatana, Lenka Rafaelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme