Češi, kteří uvízli na Krétě, už jsou doma

Sto sedmdesát devět českých turistů společnosti Travel Service, kteří uvízli při návratu z dovolené na Krétě, je už doma. Důvodem zpoždění byla technická závada na letadle. Místo v půl desáté ráno odletěli Češi náhradním letadlem až v podvečer.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

letadlo Travel Service

letadlo Travel Service | Foto: VFFL

"Před plánovaným odletem z ostrova Kréta se objevila signalizace možné technické závady na elektronickém bloku u letadla," popsala situaci mluvčí letecké společnosti Travel Service Vlaďka Dufková.

Podle ní odstranění závady vyžadovalo náhradní díl, který nebyl na Krétě ani v Athénách k dispozici, a proto společnost vyslala do Chanie náhradní letadlo.

"Cestujícím jsme poskytli během čekání dvakrát poukázku na občerstvení a současně jsme zajistili možnost pozdního oběda v restauraci mimo areál letiště, kam jsme cestující dopravili autobusy," doplnila ještě Dufková.

Všichni cestující jsou už v současné době doma, náhradní letadlo přistálo na brněnském letišti kolem deváté hodiny večer.

Přečtěte si také:
V Brně sjelo z ranveje letadlo Travel Service
Letadlo Travel Service neplánovaně přistálo na budapešťském letišti
Letadlo Travel Service muselo kvůli poruše přistát v Brně
Planý poplach na palubě letounu Travel Service

Šárka Slezáková, Lenka Rafaelová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme