Zápas na US Open letos poprvé přerušil déšť

Deset dní přálo tenistům v New Yorku počasí. Čtvrtfinálový duel US Open mezi Španělem Rafaelem Nadalem a Chilanem Fernandem Gonzalezem ale přerušil déšť a dohrávat se bude až dnes večer. Na svého semifinálového soupeře si tak musí počkat Argentinec Juan Martin Del Potro, který vyřadil Chorvata Marina Čiliče 4:6, 6:3, 6:2 a 6:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Rafael Nadal

Rafael Nadal | Zdroj: ČTK

Nadal, který se v pondělí stane opět světovou dvojkou, vyhrál první set v tie-breaku. K němu dospěla i druhá sada, poté byl zápas přerušen.

Už předtím museli oba hráči kvůli dešťové přeháňce jednou z kurtu a vrátili se za hodinu a čtvrt. Předpověď počasí navíc na závěr US Open není příliš optimistická.   Del Potro se letos podruhé probojoval do semifinále grandslamového turnaje. Předtím se mu to povedlo na antuce v Paříži.

Utkání s Čiličem nezačal dobře a prohrál první set 4:6. Ve druhé sadě prohrával už 1:3, poté ale začal chorvatský daviscupový reprezentant mnohem více kazit a získal už jen tři hry. I kvůli silným poryvům větru udělal Čilič 53 nevynucených chyb.

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme