Teplice vedou s náskokem ligu, porazily Jablonec. Olomouc dekalsovala Liberec, Ostrava vyhrála nad Kladnem

Ve 14.kole Gambrinus ligy zvítězily Teplice nad Jabloncem 1:0 a vede s náskokem tabulku. Slovan Liberec podlehl Olomouci vysoko 0:4. Baník Ostrava porazil Kladno 2:0 a je bod od čela tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová Gambrinus liga

Fotbalová Gambrinus liga | Foto: F. Tichý

FK Teplice - Baumit Jablonec 1:0 (0:0)

První poločas utkání dvou týmů vedoucích Gambrinus ligu přinesl taktickou bitvu ve které měly navrh dobře pracující obrany obou týmů. O osudu utkání rozhodla 48.minuta kdy se ke střele odhodlal Mahmutovič. Jeho pokus skončil na břevně a od zad gólmana Špita skončil v brance. Na výsledku už nic nezměnily ani dvě šance hostujícího Lafaty.

Branka: 48. vlastní Špit. Rozhodčí: Jílek - Filípek, Hojsík. ŽK: Lukáš - Krejčí. Diváci: 6085

Přehrát

00:00 / 00:00

Utkání očima našich reportérů

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 0:4 (0:2)

Hosté přijeli na sever Čech posílení šňůrou tří vyhaných zápasů v řadě a na jejich hře to bylo znát. Slovan vzdoroval pouze do první branky, která podla ve 29.minuty z kopačky Ordoše. Pak už kralovala na trávníku pouze Sigma, která svým útočným pojetím hry dokázala svému zdecimovanému soupeři nastřílet ještě další tři branky. Po utkání byl odvolán trenér Slovanu Liberec Ladislav Škorpil a dva z jeho asistentů Luboš Kozel a Radim Nečas.Mužstvo povede do konce podzimu Josef Petřík.

Branky: 32. a 60. Šultes, 29. Ordoš, 53. Rossi. Rozhodčí: Jech - Handlíř, Štěrba. Bez karet. Diváci: 2617.

Baník Ostrava - SK Kladno 2:0 (1:0)

Baník Ostrava splnil v utkání s Kladnem roli favorita, ikdyž zas tak jednoduché to neměl. Svěřenci Martina Hřídela vyráželi v pěti hráčích ke steči Baránkovi branky a zejména pokusy Tatanašviliho nebo Szaba po brance přímo volaly. Baníku pomohla šťastná branka v prvním poločase, kdyse ve skrumáži nejlépe zorientoval Strnad a překonal bezmcného Pavlíka. To domácí sklidnilo a vytvořili si velkou převahu, kterou korunoval v 76.minutě svou brankou Řezník.

Branky: 33. M. Strnad, 76. Řezník. Rozhodčí: Zelinka - Zlámal, Ubias. ŽK: Marek, Neves, Mičola - Szabo. Diváci: 5206.

Petr Kadeřábek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme