Ceny Best of Invex 2002 uděleny

Druhým dnem na brněnském výstavišti pokračoval veletrh informačních a komunikačních technologií Invex 2002. Zatímco v pondělí a úterý se jeho brány otevíraly pouze odborníkům a novinářům, od středy do pátku přivítají širokou veřejnost. V úterý večer už potřetí udělovali novináři vybraných časopisů cenu Best of Invex. Tentokrát ji z deseti udělovaných získala i čtyři čistě česká řešení.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

ocenění Best of Invex

ocenění Best of Invex | Foto: Jan Rosenauer

Potlesk od poroty získal český program pro správu softwarových licencí AuditPro, který umožňuje spravovat data z až 10 000 počítačů najednou. Další české řešení Zoner Media Explorer je určeno k editování obrázků a digitálních fotografií.

Porota vyvěstila úspěch i české hře Mafia - hře na hranici filmu odehrávající se ve třicátých letech v Americe. Poslední ocenění pro českou firmu putovalo ke společnosti Langmaster za její školicí produkt Brána vědění, díky kterému můžete pokračovat v učení, ať jste předtím absolvovali předchozí lekci na CD nebo internetu.

Další plakety si odnesly procesor AMD Opteron, digitální fotoaparát Olympus Camedia C-50 Zoom, mobilní řešení Eurotel Mobilní kancelář Profi, digitální projektor od Hewlet Packard, barevná laserová tiskárna Magicolor 2300 DL od Minolty a tabletový počítač od Fujitsu Siemens Computers.

Ceny Best of Invex předcházejí té hlavní - křišťálovému disku, který bude udělen ve čtvrtek 10. října 2002 večer.

Jan Rosenauer, Markéta Kaclová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme