Česká firma se domáhá dluhů od automobilky KIA

Přes půl milionu korun se pokouší vysoudit česká společnost Atelier Rubicon od automobilky KIA na Slovensku. Okresní soud v Žilině dnes patrně vynese rozsudek. Česká firma podle majitele nedostala zaplaceno za služby, které automobilce dodávala, a na peníze čeká marně přes tři roky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Přední pohled

Přední pohled | Foto: KIA Motors

Peníze od automobilky KIA žádá více drobných firem, avšak česká společnost Atelier Rubicon jako jedna z mála podala žalobu. Její jednatel Jaromír Hronza se odmítá vzdát. "Jsem rozhodnutý to dotáhnout do konce."

Mluvčí automobilky KIA už dříve Českému rozhlasu řekl, že dluhy neuznává, protože služby má platit jiná jihokorejská společnost.

Podle Hospodárských novin podobnou odpověď slyšela desítka drobných podnikatelů, a to nejenom na Slovensku, ale i v automobilce Hyundai na Moravě.

Marika Táborská, Ľubomír Smatana Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme