České firmy míří přes internet do světa

České podniky mají možnost objevovat se na prvních místech internetových vyhledávačů a získat tím zahraniční zakázky. Nabízí jim to zdarma agentura pro podporu vývozu Czech Trade. Ta vychází z toho, že 80 procent zahraničních firem hledá dodavatele a kontakty prostřednictvím internetu - především na Googlu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Adresář českých firem je ve čtyřech jazykových mutacích a moderní rozhraní umožní klientům údaje o své společnosti aktualizovat. Jak má adresář pomoci našim společnostem, vysvětlil ředitel Czhech Trade Ivan Jukl:

"To je vlastně jakési jednotné místo, kde naše firmy mají možnost předvést své výrobky celému světu Ten adresář mnozí pamětníci znají ještě z roku 2006. My jsme jej rapidně inovovali tak, aby firma v několika jazycích měla ,nalezitelný' svůj produkt prostřednictvím vyhledavače Google v prvních pěti až deseti odkazech. To si myslím, že by měl být velký přínos pro naše firmy. Předpokládám, že i zahraniční zájemci budou mít usnadněný a urychlený přístup k nabídce našeho trhu.

Jitka Hanžlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme