Hušák podá soudu odvolání proti konkurzu na Sazku

Odvolaný generální ředitel Sazky Aleš Hušák dnes odešle odvolání proti rozhodnutí, kterým soud poslal loterijní firmu do konkurzu. Spis se tak přesune k vrchnímu soudu, který s definitivní platností rozhodne, jestli insolvenční řízení se Sazkou bylo zákonné.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Valné hromady Českého svazu tělesné výchovy se zúčastnil i šéf Sazky Aleš Hušák

Valné hromady Českého svazu tělesné výchovy se zúčastnil i šéf Sazky Aleš Hušák | Zdroj: ČTK

„Se znalostí práva, kterou mám za celý život a to co jsem se musel naučit o insolvenčním zákonu vám garantuji, že to bude dlouhá právní bitva. Otázkou bude, aby to nebylo na konci Pyrrhovo vítězství pro všechny a toho se nejvíc obávám. Že sice nakonec právo a spravedlnost zvítězí, ale nic nikde nezůstane pro nikoho - ani pro nás, ani pro takzvané věřitele, ani pro sázející, ani pro sportovce, ani pro veřejně prospěšné účely,“ říká Hušák.

Sazka je v konkursu od 30. května. V jejím představenstvu už zůstává jediný člen a zároveň předseda Aleš Hušák. Statutární orgán firmy tak není usnášeníschopný. Hušák zároveň rozhodnutím insolvenčního správce přišel o všechny ostatní funkce.

Martin Drtina, Michal Šenk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme