Igor Vozka

Pro Igora Vozku z Chebu byla původně tvorba internetových stránek pouhým koníčkem při práci technika v jedné obchodní firmě. Před třemi lety se ale "udělal pro sebe" a společně s grafikem Miroslavem Horníkem vybudoval firmu, která na Chebsku zajišťuje realizaci největšího počtu zakázek z oblasti tvorby webových stránek a firemních webových prezentací. Vozkova firma Foxy.cz k tomu dnes ještě nabízí zákazníkům jednotný firemní styl, zpracování loga, reklamní grafické práce či e - shopping.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Igor Vozka

Igor Vozka

Pro Vozku, oceněného jako Živnostník roku v Karlovarském kraji, dnes pracují celkem tři lidé. Firmě se sice tak úplně nevyhýbá problém mnoha jiných živnostníků, kterým odběratelé ne vždy platí včas (pokud vůbec) za odebrané zboží nebo služby, ale s platební morálkou naprosté většiny zákazníků není podle Vozky problém.

Ostatně internetové prezentace si u firmy nechaly vytvořit i renomované společnosti a instituce. K takovým zajímavým zakázkám patří například webové stránky soukromé školy v Sokolově, e - shop AZ-koupelny nebo regionální portál Chebska. Ozývají se nejčastěji stavební či účetní firmy, ale i sportovní kluby, a dokonce i umělci.

"Přednostně děláme firemní weby společností z Chebska, ale výjimkou nejsou ani zákazníci z Prahy či Žatce," připomíná Vozka. Za prestižní a jednu z nejúspěšnějších zakázek přitom považuje zpracování internetové prezentace liberecké zoologické zahrady.

A co je podle Živnostníka roku Karlovarského kraje základem úspěchu? "Samozřejmě, že znalost oboru. Ale také dobrý marketing a kvalita odvedené práce. A hlavně - dodržovat slíbené termíny." Z Foxy.cz by Vozka rád v budoucnu udělal obchodní společnost a rozšířil nabídku služeb a samozřejmě i počet spokojených zákazníků.

Podrobnosti o soutěži Živnostník roku 2006 a přehled všech finalistů najdete v tomto článku na stránkách ČRo 1 - Radiožurnálu.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme