Insolvenční správce Sazky přebírá podnik, do firmy přivedl svůj tým

Insolvenční správce Sazky Josef Cupka si dnes přivedl do loterijní firmy svůj tým. Jsou v něm právníci, personalisti a odborníci na sázkový průmysl.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sazka

Sazka | Foto: Marián Vojtek

V čele skupiny, která má zajistit další fungování Sazky v konkursu, je podle informací Radiožurnálu bývalý šéf slovenské divize Fortuny Marek Biely. A své místo by tu měl najít i bývalý místopředseda představenstva Sazky a hlavní oponent ředitele Aleše Hušáka, Roman Ječmínek.

„Vzhledem k tomu, že mám určité znalosti o organizaci a řízení společnosti, tak bych mohl být nápomocen. Tím spíše, že pan Hušák vyzval k maximální spolupráci všechny zaměstnance i akcionáře,“ řekl Ječmínek.

Původní management Sazky o kontrolu nad společností přišel včera, kdy se v insolvenčním rejstříku objevilo usnesení o prohlášení konkursu. Proti němu se ale Hušák i někteří další věřitelé odvolají.

Party v O2 aréně

Hušák, přestože už nemá ve firmě žádné pravomoci, přichystal na dnešní večer obrovský večírek pro zvané v O2 aréně. Platí ho celý ze svého, zúčastní se ho vybraní zaměstnanci a jeho spolupracovníci.

Paradoxem je, že generální ředitel pořádá obrovskou party ve chvíli, kdy jedna z firem, v jejímž čele figuruje, je v konkursu, druhá v úpadku.

Igor Maňour, Martin Drtina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme