Ministr Kalousek ocení firmy, které loni nejvíc zaplatily státu na daních

Ministerstvo financí vyhlásí žebříček firem, od kterých loni stát nejvíc vybral na daních. Ministr financí Miroslav Kalousek také dnes večer v Břevnovském klášteře spolu se šéfem České daňové správy Janem Knížkem předá symbolické ocenění nejvýznamnějším poplatníkům daně z příjmu právnických osob za rok 2010.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ministerstvo financí. Ilustrační foto.

Ministerstvo financí. Ilustrační foto. | Foto: Tomáš Adamec

Horkým favoritem ocenění je vítěz několika posledních ročníků - elektrárenská společnost ČEZ. V roce 2009 se hned za firmou ČEZ nejvíc na plnění veřejných rozpočtů podílela Telefónica O2 a Komerční banka.

Pořadí právnických osob na základě zaplacené daně z příjmu sestavuje ministerstvo financí od roku 2003. Neuvádí ale daňové subjekty, které nereagovaly na žádost o zproštění mlčenlivosti nebo nevyslovily souhlas se zveřejněním.

Zbyněk Zykmund, bre Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme