Mladá Boleslav se na 14 dní vylidní

Zaměstnanci firmy Škoda Auto nastupují celozávodní dvoutýdenní dovolenou. V průběhu této doby chce podnik provést změny ve výrobně Octavií. Ve vrchlabské pobočce firmy sice zčásti zůstane zachována výroba nového typu těchto vozů, kompletně se ale bude vyrábět v mladoboleslavském sídle firmy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Škoda Fabia

Škoda Fabia | Foto: Škoda Auto

Radiožurnálu to potvrdil mluvčí firmy Jaroslav Černý. "Po dvou týdnech dojde k přesunu výroby nové Octavie z Vrchlabí do Mladé Boleslavi a stávající Octavie z Mladé Boleslavi do Vrchlabí,. Zájem o stávající model Octavie je stále velký, což dokazuje nadčasový design auta, který mělo už v tom roce 1996, když se začínalo."

Po skončení celozávodní dovolené zahájí Škoda Auto také dodávky Fábií v provedení pro rok 2005. Kromě technických změn a úprav designu se největších změn dočkal interiér vozu.

Markéta Kaclová, Eliška Pilařová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme