Na Pražském hradě budou uděleny Národní ceny kvality

Na Pražském hradě se dnes budou předávat ocenění v rámci soutěže Národní cena kvality. Mohly se o ně ucházet subjekty z veřejného i privátního sektoru v řadě konkrétních kategorií.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pražský hrad

Pražský hrad | Foto: Marián Vojtek

Podle předsedy Sdružení pro oceňování kvality Pavla Ryšánka by oceněné firmy měly být natolik dobré, že by jim současná krize neměla ublížit.

"Tahle ta cena je o řízení celé organizace. O tom, jak se organizace dokáže poprat nebo porovnat se současnými požadavky, které na organizace ve světě i v Evropě jsou," vysvětlil Ryšánek.

"To znamená s požadavky na změnu kultury firmy, na zapojení všech pracovníků do systému řízení firmy, na zlepšování životního prostředí. Na budování vztahů s dodavateli, odběrateli, ale také s veřejným sektorem, to znamená s okolím, kde ta firma pracuje," dodal.

Marika Táborská, Věra Pfeifferová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme