Nejmocnější lidé světa budou mít svou sociální síť na internetu

V Davosu pokračuje Světové ekonomické fórum. Schůzka bankéřů, ekonomů, podnikatelů i politiků trvá pět dní, a některým se zdá příliš krátká. Nejmocnější lidé světové ekonomiky proto založili vlastní sociální síť na internetu. Díky ní budou ve spojení po celý rok.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Žena

Žena | Foto: Fotobanka stock.xchng

Světové ekonomické fórum se inspirovalo úspěchem sociálních sítí jako Facebook nebo MySpace, ke kterým se v posledních letech přidaly desítky milionů lidí. Nová síť má název Welcome a měla by začít fungovat v tomto roce.

Oprávnění vstoupit mají pouze VIP osobnosti světové ekonomiky, tedy stejní lidé, kteří se pravidelně účastní davovského fóra. Sociální síť umožní pořádat videokonference nebo sdílet ekonomický data.

Fórum v Davosu má pověst schůzky s jedinečnou neformální atmosférou, která přeje dobrým nápadům. Stejná by měla být i nová internetová komunita jeho účastníků.

Vojtěch Berger, Alice Kottová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme