Nejobdivovanější firmou stále Škoda Auto, a.s.

Nejobdivovanější firmou u nás se už po šesté v řadě stala mladoboleslavská automobilka Škoda. Ta zvítězila v anketě sdružení Czech Top 100. Podle manažera sdružení Tomáše Davida anketě hlasují nejvýznamnější manažeři české ekonomiky, ekonomičtí a finanční analytici, zástupci odborových sdružení, svazů a profesních asociací.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Škoda Auto a.s.

Škoda Auto a.s. | Foto: Škoda Auto

Hlavními kritérii je prý postavení na trhu, schopnosti inovovat produkci a vztah k zaměstnancům i ke společnosti.

"Pokud bychom si chtěli všimnout některých zajímavostí v žebříčku, tak zajímavým faktem je, že jsou v něm zcela rovnoměrně zastoupeny jak firmy české, tak i firmy, za kterými stojí zahraniční investoři. A stejně zajímavá je i rozmanitost složení stovky nejobdivovanějších společností, která zahrnuje nově vzniklé firmy jako Mountfiled, PPF, Seznam.cz atd., ale třeba tak i společnosti ve vlastnictví státu, jako jsou ČEZ, Budějovický Budvar, Českou správu letišť nebo agentury CzechInvest a CzechTrade," připomněl Radiožurnálu Tomáš David.

V první desítce nejlepších firem skončily také například společnosti Plzeňský prazdroj, ČEZ, EuroTel, Budějovický budvar, Barum Continental a Skanska. Nově se do první desítky zařadila také Česká pojišťovna, Třinecké železárny a Komerční banka.

Milan Kopp, David Vandrovec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme