Některé banky budou mít otevřeno i o Vánocích

Pobočky některých bank budou otevřené i o Vánocích. Například pobočky Poštovní spořitelny zůstanou podle mluvčí Zuzany Kalátové úplně uzavřené jen na první svátek vánoční.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

banka, počítačka bankovek

banka, počítačka bankovek | Foto: Eva Odstrčilová

„Jinak se snažíme, aby i 24.12. a 26.12. mohli klienti obsluhovat své účty a dostat se ke svým financím, což máme zajištěné přes 32 vybraných poštovních poboček, které budou otevřeny,“ říká Kalátová.

Dalším místem, kde budou pobočky otevřené i o svátcích jsou obchodní centra. K dispozici budou například Raiffeisen bank nebo UniCredit bank.

„Pobočky v obchodních centrech jsou otevřeny i o vánočních svátcích a na Silvestra mají prodlouženou pracovní dobu. Ta je různá. Většinou mají pobočky otevřeno na Štědrý den otevřeno od 9 do 14 hodin, 26.12. mají otevřeno různě, například na pobočce v Praze Štěrboholích máme otevřeno až do 20 hodin,“ uvádí tiskový mluvčí Raiffesen bank Tomáš Kofroň.

Naopak největší české banky - Česká spořitelna a Komerční banka zůstanou zavřené. Lidé ale mohou využít internetového bankovnictví.

Radek Doležal Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme