Německé obchody lákají na povánoční slevy. Totální výprodej přijde až v lednu

O tom, že se vyplatí jezdit nakupovat do zahraničí, ví Češi už dlouhé roky. Nejblíže to má většina do Německa, kde obchodníci už nyní lákají na povánoční slevy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sleva. Ilustrační foto.

Sleva. Ilustrační foto. | Foto: Tomáš Adamec

Většina obchodníků přišla se slevami už v předvánočním čase, ale ode dneška začíná další slevová vlna a řadu věcí tak už nakupující najdou v obchodech s cenovkami až o 40 procent nižšími.

Jde především o zimní zboží, sportovní oblečení, bundy, čepice, svetry. Týká se to samozřejmě i bot, kterých tu je na výběr nepřeberné množství a některé značky se u nás prodávají až dvakrát dráž než tady.

Ti, kdo míří do Německa za nákupy, už dávno zjistili, že i ty firmy, které mají své zastoupení v Čechách, mají v Německu nepoměrně širší výběr, modernější a kvalitnější zboží. Týká se to třeba i dětského zboží.

Ale slevy se nevyhýbají ani nádobí, ložnímu zboží, nábytku a narůstá počet těch, kteří si jezdí do Německa koupit vybavení do domácnosti, protože tamní nabízený sortiment je skutečně neuvěřitelně široký.

Ten, kdo si toho chce ovšem pořídit co nejvíce za co nejnižší ceny, by měl vydržet až do konce ledna. Teprve 30. ledna začíná totální výprodej a to jdou ceny tak dolů, že je pak skutečně radost nakupovat.

Klára Stejskalová, bre Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme