Nebezpečí digitálních sítí: největší světový pivovar zakládá divizi obrany před hackery

Největší světový pivovar Anheuser-Busch InBev se rozhodl založit divizi pro kybernetickou bezpečnost. Divize má podniku pomoci bránit se rostoucímu počtu kybernetických útoků, napsala agentura Reuters.

Jeruzalém Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

2019-06-13t083650z_9_190614-064350_nkr.JPG

Skupina Anheuser-Busch InBev vznikla v roce 2008, kdy belgický pivovar InBev převzal za 52 miliard dolarů amerického konkurenta Anheuser-Busch. (ilustrační foto) | Zdroj: Reuters

„S rostoucí digitalizací musíme být připraveni se bránit,“ uvedl viceprezident podniku Luis Veronesi. Anheuser-Busch InBev i další firmy v odvětví podle něj čelí rostoucímu počtu kybernetických útoků, za kterými stojí například snaha o finanční obohacení.

V Německu skončila dražba frekvencí pro komunikační sítě 5G, vynesla 6,5 miliardy eur

Číst článek

Nová divize sídlící v izraelském Tel Avivu se zaměří na analýzu hrozeb a potenciálních útoků. Izrael má v oblasti kybernetické bezpečnosti vedoucí postavení a řada předních podniků již v této zemi otevřela centra, která mají posílit jejich ochranu před hackery v době rostoucí závislosti na digitálních sítích.

Skupina Anheuser-Busch InBev vznikla v roce 2008, kdy belgický pivovar InBev převzal za 52 miliard dolarů amerického konkurenta Anheuser-Busch. V roce 2016 skupina koupila za zhruba 100 miliard dolarů svého největšího rivala SABMiller.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme