PPF vyzvala trafikanty, aby neodpojovali terminály Sazky

Trafikanti provozující terminály Sazky dostanou motivaci k tomu, aby tyto přístroje nevypínali. Jeden z hlavních věřitelů loterijní společnosti v úpadku, skupina PPF se zaručila za složené kauce. Chce tak předejít zničení unikátní prodejní sítě, kterou Sazka v minulosti vybudovala.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sazka

Sazka | Foto: Filip Jandourek

Současně si tím PPF chce trafikanty pojistit, aby nekývli na nabídku jiného zájemce o loterie. Ve smlouvě je proto klauzule, která obstaravatelům zakazuje do 1.července uzavřít spolupráci s jiným provozovatelem her.

O licenci k tomuto podnikání totiž letos požádaly už Fortuna, Synot Tip a Chance. Se sdružením trafikantů a prodejců tisku mají dnes zástupci skupiny Petra Kellnera jednat. Vedle jistoty vrácení kaucí jim při splnění podmínek slibují vyplatit i dlužné pohledávky za Sazkou.

Martin Drtina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme