Redaktorka Českého rozhlasu Barbora Kladivová dostala prestižní Národní cenu kvality

Ve Španělském sále Pražského hradu se budou za chvíli oceňovat ty nejlepší firmy a organizace v Česku. Národní cena kvality patří k těm nejprestižnějším oceněním, jaké společnosti z komerční i veřejné sféry můžou dostat. Jedna z nich míří i do Českého rozhlasu Barboře Kladivové.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Kladivová

Barbora Kladivová | Foto: Barbora Kladivová

Starost o své podřízené nebo třeba znalost znakové řeči zaměstnanců - i za to v minulosti dostaly některé podniky a organizace Národní cenu kvality. Prestižní ocenění si odnášejí firmy z komerční i veřejné sféry po celém světě.

Jednu z Národních cen kvality v úterý večer převzala i redaktorka Radiožurnálu - za sérii reportáží o nebezpečných hračkách.

Inspektoři varují před plyšovým oslíkem z Číny, uvolňují se z něj drobné části

Číst článek

Národní cena kvality České republiky přišla v době, kdy české podniky byly více konfrontovány s konkurenčním prostředím nejen ve

světě, ale i na domácím trhu. Program měl za cíl veřejně ocenit podniky, které systematicky zlepšovaly jakost všech svých činností a dosahovaly tak výsledků, které jim umožňovaly v tvrdém konkurenčním prostředí dosahovat vynikajících výsledků.

Tento program je určeni pro inspiraci, povzbuzení a poučení těch, kteří se dosud touto cestou nevydali.

ČRo Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme