Rodiče často využívají slevy na nákup školních potřeb. Ceny jsou i o více než polovinu nižší

Obchodníci začali nabízet slevy na školní potřeby. V akci se dají sehnat batohy, psací náčiní, sešity, penály, přezůvky nebo kalkulačky. U některých položek je možné ušetřit až 60 procent ceny. V průměru rodiče ve slevách zaplatí o 40 procent méně.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nákup gumy, štětců, vodových barev a tužek se protáhne na čtvrt hodiny

Nákup gumy, štětců, vodových barev a tužek se protáhne na čtvrt hodiny | Foto: Klára Bílá

Pomůcky pro prvňáka vyjdou dohromady zhruba na čtyři tisíce korun, rodiče proto mívají o slevové akce velký zájem. Dokládá to návštěvnost webů, které nabízí levnější školní potřeby. Oproti jiným akčním nabídkám je trojnásobná.

Rodiče se většinou zajímají i o kvalitu zboží. Vybírají věci, které jsou z odolných materiálů, a důležité je pro ně také zdravotní hledisko. Dávají tak přednost školním taškám s polstrováním a pevnými popruhy. Důležité totiž je, aby se batoh přizpůsoboval měnící se anatomii dítěte.

Do prvních tříd nastupuje rekordní počet dětí. Školy požádaly o navýšení kapacity

Číst článek

Do výběru školních potřeb nezřídka mluví i samy děti, přednost dávají výrobkům s oblíbenými postavičkami, jako jsou Spiderman, Hello Kitty, myška Minnie, Barbie, víla Zvonilka nebo nějaká princezna. Velmi se v těchto dnech prodává také pero se speciálním inkoustem, který je možné vymazat.

Martin Karlík Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme