Šéf CzechInvestu se stal francouzským rytířem

Výkonný ředitel agentury CzechInvest Martin Jahn byl jmenován rytířem francouzského národního řádu za zásluhy. Druhé nejvyšší fransouzské státní vyznamenání v podvečer předal Jahnovi na fancouzské ambasádě v Praze velvyslanec Francie Joële De Zorzim. Podle prvního tajemníka francouzského velvyslanectví Philippa Raye se francouzský prezident rozhodl Jahna vyznamenat kvůli jeho přínosu pro česko-francouzské obchodní vztahy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ing. Martin Jahn, MBA

Ing. Martin Jahn, MBA | Foto: CzechInvest

"Nejdříve ze všeho musím poznamenat, že pan Jahn pracuje v CzechInvestu velmi dobře. České republice vytváří v zahraničí velmi dobrou image, velmi moderní image. Podařilo se mu vyzdvihnout tradiční dobré hodnoty českého průmyslu a ekonomické kapacity země. Kromě toho byl vždy velmi dobrým poradcem zahraničních investorů a zároveň dokázal být výborným prostředníkem mezi nimi a českou vládou tak, aby investice v České republice dosáhly svého cíle. A víte dobře, že Francie v nedávné době investovala v České republice značné částky peněz."

Podle informací francouzského velvyslanectví, by měl stejné vyznamenání během několika dnů dostat i hejtman středočeského kraje Petr Bendl.

Markéta Kaclová, David Vandrovec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme