Ivo Lukačovič končí v čele představenstva Seznam.cz. Jediným majitelem ale zůstává

Zakladatel a majitel české internetové jedničky Seznam.cz Ivo Lukačovič nadále nebude předsedou představenstva společnosti. Nebude už ani jeho členem. Jediným vlastníkem ale i nadále zůstane. Informoval o tom server Mediaguru.cz.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká internetová jednička Seznam.cz

Česká internetová jednička Seznam.cz | Foto: Monika Tomášková / Mafra | Zdroj: Fotobanka Profimedia

„Jde o formální stvrzení změn provedených na podzim roku 2017, kdy došlo ke zrušení pozice výkonného ředitele a exekutivní řízení společnosti převzali tři místopředsedové představenstva v roli kolektivního CEO,“ řekl serveru Mediaguru.cz Pavel Zima, ředitel pro exekutivu a komunikaci.

„Ivův odchod z představenstva odráží skutečnost, že se již několik let řízení Seznamu nevěnuje, soustředí se na své globální technologické projekty, zejména Windy.com, a chce se jim plně věnovat i nadále,“ dodal.

Nově se v čele představenstva budou střídat tři místopředsedové, měnit se budou vždy po čtyřech měsících.

Jako první vystřídá Lukačoviče již citovaný Pavel Zima, v červnu ho pak nahradí Tomáš Kapalín. Jako poslední se stane předsedou představenstva Ondřej Procházka.

V čele představenstva společnosti Seznam.cz se budou střídat (zleva) Pavel Zima, Tomáš Kapalín a Ondřej Procházka | Zdroj: Seznam.cz

pj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme