Ivo Lukačovič končí v čele představenstva Seznam.cz. Jediným majitelem ale zůstává

Zakladatel a majitel české internetové jedničky Seznam.cz Ivo Lukačovič nadále nebude předsedou představenstva společnosti. Nebude už ani jeho členem. Jediným vlastníkem ale i nadále zůstane. Informoval o tom server Mediaguru.cz.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká internetová jednička Seznam.cz

Česká internetová jednička Seznam.cz | Foto: Monika Tomášková / Mafra | Zdroj: Fotobanka Profimedia

„Jde o formální stvrzení změn provedených na podzim roku 2017, kdy došlo ke zrušení pozice výkonného ředitele a exekutivní řízení společnosti převzali tři místopředsedové představenstva v roli kolektivního CEO,“ řekl serveru Mediaguru.cz Pavel Zima, ředitel pro exekutivu a komunikaci.

„Ivův odchod z představenstva odráží skutečnost, že se již několik let řízení Seznamu nevěnuje, soustředí se na své globální technologické projekty, zejména Windy.com, a chce se jim plně věnovat i nadále,“ dodal.

Nově se v čele představenstva budou střídat tři místopředsedové, měnit se budou vždy po čtyřech měsících.

Jako první vystřídá Lukačoviče již citovaný Pavel Zima, v červnu ho pak nahradí Tomáš Kapalín. Jako poslední se stane předsedou představenstva Ondřej Procházka.

V čele představenstva společnosti Seznam.cz se budou střídat (zleva) Pavel Zima, Tomáš Kapalín a Ondřej Procházka | Zdroj: Seznam.cz

pj Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme