Skupina PPF se stala majitelem ČNTS

Spolumajitel televize Nova, skupina PPF, dnes získala od firmy CME bývalou servisní organizaci televize, společnost ČNTS. PPF podle svého mluvčího Ivana Lackoviče uhradila splátku 7,5 milionu dolarů. Celkem tak společnosti CME zaplatila již přibližně 410 milionů korun.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Vávra

Jan Vávra | Foto: Jan Rosenauer

PPF zároveň předložila záruky, že v následujících dvou letech zaplatí i zbytek kupní ceny, která činí téměř půl druhé miliardy. Smlouvu firmy uzavřely 8. října. Zaplacení splátky do 15 dnů od podpisu smlouvy bylo spolu s předložením záruk podmínkou k převodu vlastnického podílu. Pokud by PPF v termínu splátku neuhradila, smlouva by pozbyla platnosti.

Podle nejnovějších zpráv byli z vedení ČNTS odvoláni současní jednatelé včetně Jana Vávry. Novým jednatelem společnosti se stal Tomáš Honomichl.

Marika Táborská, David Vandrovec Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme