Soutěž Rozjezdy 2013 opět vybere nejlepšího začínajícího podnikatele

Začínající podnikatelé z celé republiky se opět utkají o nejlepší podnikatelský nápad. Startuje soutěž Rozjezdy 2013, která jim má pomoci zviditelnit se. Registrace projektů končí 5. května.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Podnikání

Podnikání | Foto: Alena Palečková

Loňským vítězem středočeského kola se s poradenstvím ve stavebnictví stal David Dudáš z Dobříše.

„Já jsem získal hlavně zkušenosti a pomohlo mi to v tom, že ten nápad je dobrý a někdo mi to řekl. To byla ohromná motivace,“ hodnotí uplynulý rok Dudáš.

V celostátním finále sice nebyl nejlepší, ale úplně nepropadl a od poroty dostal speciální cenu. Navíc vyhrál notebook, telefon, volání zadarmo i peníze.

Přehrát

00:00 / 00:00

Na soutěž pro začínající podnikatele Rozjezdy se zaměřil Pavel Pavlas

„Například za finanční výhru jsem pořídil marketingové předměty a investoval jsem i do marketingu jako takového,“ popisuje, jak s penězi naložil.

Dudáš kromě podnikání zatím ještě studuje a jak sám říká, škola je pro něj v současné době prioritou.

Letošní ročník Rozjezdů je teprve na začátku. Do 5. května probíhá registrace projektů, jak prozradila pořadatelka soutěže Petra Pavičová.

„My následně projekty překontrolujeme, rozdělíme je regionálním porotcům a proběhne takzvané online hodnocení. Potom vybrané projekty předstoupí před porotce a ti v rámci regionálních seminářů vyberou vítěze,“ shrnuje postup Pavičová.

Nově se letos soutěží ve dvou kategoriích – všeobecné a studentské, která tento rok přibyla.

„Celkem budeme vybírat 84 regionálních vítězů, tím pádem rozdáváme i daleko více hodnotných cen. Pravidla zůstávají stejná, pořád se můžou hlásit začínající podnikatelé, kteří mají buď teprve nápad a ještě nezačali, nebo ti, kteří nepodnikají déle než jeden rok,“ vysvětluje Pavičová.

V květnu a červnu se uskuteční regionální kola, ze kterých vzejdou krajští vítězové. Který ze začínajících podnikatelů bude mít nejlepší nápad, a tedy vyhraje celostátní finále, bude jasné na začátku září.

Pavel Pavlas, Iva Menšíková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme