U některých masných výrobků stanoven standard

Ministerstvo zemědělství stanovilo od 1. září jakostní požadavky pro vybrané masné výrobky. Cílem je zajistit spotřebiteli u těchto produktů standardní kvalitu všude po republice.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Salám

Salám

Podle náměstka ministra zemědělství Rudolfa Jánského vyhláška upravuje základní sortiment masných výrobků. Jde například o vídeňské párky, špekáčky, salámy Gothaj, Herkules, lovecký salám, šunkový salám nebo ostravskou klobásu.

Předpis uvádí seznam základních surovin používaných k výrobě, popis smyslových vlastností a stanovuje i základní fyzikální a chemické parametry pro jednotlivé produkty.

Milan Kopp, Naděžda Hávová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme