Union banka v konkurzu

Union banka je zřejmě v konkurzu. Krajský soud v Ústí nad Labem totiž prohlásil konkurz na společnost Česká revitalizační a.s. Ta má být nástupnicí Union banky, která přenesla své sídlo z Ostravy do Mostu a změnila jméno. Akcionáři i představenstvo Union banky to odmítají a prohlašují, že nečinili žádné kroky ke změně sídla a obchodní firmy Union banka.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Union banka

Union banka

Nicméně rozhodnutí soudu potvrdila Radiožurnálu Gabriela Moravcová, vedoucí kanceláře konkurzního oddělení Krajského soudu v Ústí nad Labem."K 31.3. 2003 u Krajského soudu v Ústí and Labem byl prohlášen konkurz na společnost Česká revitalizační a.s., původně Union banka. Toto vše je zveřejněno na internetu a vývěsní desce soudu."

Akcionáři i vedení Union banky ale tvrdí, že jde o podvod. Prohlašují, že Union banka nezměnila ani jméno, ani adresu. Jak dodává mluvčí Union banky Josef Řeřicha, v poslední době neproběhla ani žádná valná hromada. "Představenstvo Union banky považuje podkladové materiály týkající se konání mimořádných valných hromad za falzifikáty. V tuto chvíli je celá záležitost předaná právníkům."

Markéta Kaclová, Jitka Hanžlová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme