Uživatelé Facebooku v Británii budou moci hrát bingo o reálné peníze

Uživatelé Facebooku budou moci hrát hru bingo se skutečnými penězi. Největší sociální síť tuto možnost otevírá pouze pro Velkou Británii. Facebook se do hazardních her pustil spolu s nezávislým výrobcem her, firmou Gamesys.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Facebook. Ilustrační foto

Facebook. Ilustrační foto | Foto: Joerg Koch | Zdroj: ČTK

Facebook zatím umožňuje vyhrát prostřednictvím jiných her pouze virtuální peníze.

Podle redaktora serveru Lupa.cz Martina Vyleťala bude novinka pravděpodobně fungovat tak, že si uživatelé Facebooku vloží na svůj virtuální účet reálnou částku, o kterou poté budou hrát a určitý proces zajistí, že peníze pak bude možné vyplatit v reálné měně.

Přehrát

00:00 / 00:00

Hostem Světa o deváté na Rádiu Česko byl redaktor serveru Lupa.cz Martin Vyleťal

Jedním z důvodů, proč Facebook přistoupil k hazardu, je podle Vyleťala snaha sociální sítě najít nové zdroje svých příjmů.

„Facebook se v současné době potýká s tím, že na něj stále více uživatelů přichází prostřednictvím mobilních zařízení, telefonů a tabletů, a tím, jak klesá návštěvnost přes web, se snižuje počet uživatelů, kteří jsou schopni vidět internetovou reklamu a klikat ni,“ vysvětlil ve Světě o deváté na Rádiu Česko.

Na Velkou Británii se Facebook s hrou bingo prý zaměřil proto, že jsou zde internetové hazardní hry legální a také velmi populární. Například v USA je online hazadr povolen jen v několika státech.

Zuzana Filípková, Simona Bartošová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme