V noci nebudou fungovat některé bankomaty

V noci z pátku na sobotu a ze soboty na neděli nebudou na některých místech krátce fungovat bankomaty a platební terminály. Kvůli krátkodobému lokálnímu přerušení provozu datových služeb se tak může stát, že klienti bank nezaplatí platební kartou nebo si nebudou moci vybrat z bankomatu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Obrazovka nefunkčního bankomatu

Obrazovka nefunkčního bankomatu | Foto: Jan Rosenauer

Mezi dvaadvacátou a šestou hodinou bude totiž Telecom inovovat a upravovat programové vybavení na své datové síti. Výpadky by neměly přesáhnout 20 minut. Mohou je ale zaznamenat i někteří uživatelé internetu.

Koruna dnes výrazně posílila. Proti včerejšku si po zahájení obchodování připsala už 60 haléřů. Kromě uklidnění české politické scény prý za posílením koruny stojí velká aktivita na trhu a velké množství zájemců o naši měnu.

Podle Jana Vejmělka z dealingu Komerční banky je tedy možné, že koruna ještě dnes prolomí hranici 32 korun za euro. Koruna zpevnila i k dolaru, za který se teď platí o 30 haléřů méně než ve včera.

Milan Kopp, Lenka Šumová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme