V obchodech začaly povánoční výprodeje

Dnes začínají v mnoha obchodech povánoční slevy. Zlevňuje oblečení, elektronika, ale zejména neprodané zimní sportovní vybavení.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

zimní výprodej

zimní výprodej | Zdroj: ČTK

Po letošním teplém startu zimní sezony zbývá obchodníkům hodně zboží ve skladech. Ptala jsem se lidí v obchodech, jestli je povánoční slevy zajímají.

"Protože nebyla tuhá zima, tak jsem na slevy nechala nákup kabátu a zimních bot."
"Sportovní vybavení se určitě vyplatí nakupovat ve slevách, třeba i po sezoně, ty lyže si schovat do příštího roku, protože pořád zůstanou kvalitní a za mnohem menší cenu."

A právě obchodníci se zimním sportovním zbožím chystají podle Daniela Kadlece z firmy Sport Koncept velké slevy: "Myslím, že po Novém roce se bude dát předpokládat, že budou dost markantní slevy."

Slevové akce začínají i v obchodním řetězci Tesco. Mluví o nich tisková mluvčí Jana Matoušková: "Sníh asi brzy neuvidíme v České republice, takže proto zákazníci mohou veškeré vybavení na hory a zimní sporty určitě zakoupit se slevou."

Pozadu nezůstávají ani prodejny s oblečením. Na levnější zboží se můžeme těšit podle Zbyňka Mrazka v obchodech Marks & Spencer. Řekl mi, které zboží bude zlevněné. "Veškerý sortiment, který chceme obměnit. To znamená, podzimní a zimní kolekce bude vyměňovaná za jarní."

Marcela Hálová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme