Ve Škodě Auto se schyluje k vyjednávání o mzdách

Už za několik dní odstartuje v největší české automobilce Škoda Auto kolektivní vyjednávání o mzdách. Jak píše dnešní týdeník Škodovácký odborář, odbory už mají o některých požadavcích jasno. Vyjednávat se bude nejen o výši mezd, ale i délce platnosti smlouvy, hlavně pak o její textové části.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nové vozy značky Škoda

Nové vozy značky Škoda | Foto: Škoda Auto

Předseda oborů KOVO Jaroslav Povšík informoval odboráře o tom, že kolektivní vyjednávání bude tentokrát velmi těžké už vzhledem k tomu, že kvůli růstové strategii a silnému odbytu očekává členská základna silný výsledek, který ale nikdy nepřijde snadno.

Firma Škoda Auto má navíc nového šéfa vyjednávacího týmu, člena představenstva odpovědného za personalistiku Bohdana Wojnara. Obě strany začnou vyjednávat už ve čtvrtek 3.února.

Jana Huzilová, Marika Táborská Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme