Ve Škodě Auto vypisují faktury ručně, počítače stále nefungují

V největší české automobilce Škoda Auto mají stále problémy s počítači. Specialistům se od pondělí nedaří odstranit softwarovou chybu v podnikovém informačním systému SAP. Potíže s počítači už na vlastní kůži pocítili i zaměstnanci – někteří z nich si vzali dovolenou, protože pro ně firma nemá práci.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Škoda Auto v Mladé Boleslavi

Škoda Auto v Mladé Boleslavi | Foto: Jana Huzilová

Podle neoficiálních informací výpadek podnikového informačního systému SAP zkomplikuje život mladoboleslavské automobilce nejméně do pátku

Ve firmě se nyní faktury a expediční listy vypisují ručně. Kvůli tomu se tak v závodě nehromadí nově vyrobená auta. Vedení automobilky stále tvrdí, že výpadek zatím bezprostředně neohrožuje výrobu aut ani zákazníky.

Prodejci z autosalonů jsou ale jiného názoru. Pokud jim firma do tří dnů nedodá zboží, nastane pro zákazníka problém. Softwarová chyba v databázi způsobuje, že nejdou automaticky expedovat nové vozy a prodejci si nemohou objednávat náhradní díly.

Jana Huzilová, Mirko Kašpar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme