Veletrh Peníze se bude zabývat eurozónou a českou důchodovu reformou

V Brně dnes začíná veletrh osobních financí a osobních investičních příležitostí. Celá čtyřdenní akce startuje odbornou konferencí, která se má zabývat eurozónou a také ekonomikou České republiky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bankovky a kalkulačka

Bankovky a kalkulačka | Foto: Ladislav Bába

Konferenci otevře téma Evropy. Panelisté, mezi kterými bude například Michal Mejstřík z Národní ekonomické rady vlády nebo Jan Frait z České národní banky, budou hodnotit pozici Evropské unie a eurozóny v roce 2012.

Dostane se také na Českou republiku a její úlohu v Evropě. Bez povšimnutí nezůstane ani dnešní zasedání Rady guvernérů Evropské centrální banky ve Frankfurtu nad Mohanem.

V druhém bloku budou panelisté diskutovat o české důchodové reformě. V dalších blocích budou představeny nejnovější finanční produkty a zhodnocení finančního poradenství v České republice.

Přehrát

00:00 / 00:00

Veletrh osobních financí a osobních investičních příležitostí představila redaktorka Rádia Česko Barbora Kreuzerová

Dalšími hosty budou Jiří Rusnok z Asociace penzijních fondů, Jan Mládek ze sdružení Fontes Rerum. Dále v panelech vystoupí pedagogové Vysoké školy finanční a správní Petr Budinský a Jaroslav Vostatek.

Vystoupí i zástupci poradenských společností, například odborník na důchodovou reformu Tomáš Rampula ze společnosti AWD.

Návštěvníci se budou moci přijít podívat na semináře o alternativních investicích, seznámí se s možnostmi jak investovat na pražské burze nebo třeba na měnovém trhu Forex.

Mohou navštívit vystoupení vedoucího analytika Raiffeisenbank pro střední Evropu Güntera Deubera, který bude mluvit o krizi eura.

Připraveny jsou i poradenská centra veletrhu Peníze nebo Sdružení obrany spotřebitelů Jihomoravského kraje.

Veletrh osobních financí a osobních investičních příležitostí potrvá do neděle do 18 hodin.

Barbora Kreuzerová, Michaela Vydrová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme